Hoeveel kan je lenen voor een huis?

Ook wie niet gemakkelijk naar de bank stapt voor een lening zal toch één of meerdere malen in zijn leven worden geconfronteerd met de vraag:

“Hoeveel kan je lenen voor een huis?”

Net zoals met de meeste dossiers is het niet gemakkelijk om U op onze website snel een antwoord te geven.Er zijn immers heel wat factoren die een rol spelen. Het eigenlijke bedrag dat U voor een huis moet incalculeren bestaat uiteraard uit meer dan de kost van het huis zelf. Er zijn nog de notaris- en registratiekosten. Welke eigen inbreng doet U in het huis? Misschien beschikt U al over de grond (bijvoorbeeld via de ouders of door een schenking of erfenis)? Om uw dossier juist te kunnen inschatten wordt uiteraard in ruime mate rekening gehouden met uw inkomsten. Salaris, inkomsten uit rente, inkomsten uit verhuur van onroerend goed en dergelijke meer.

Hoeveel kan je lenen voor een huisWie gaat lenen om een huis of appartement kan rekenen op een tegemoetkoming van de Vlaamse regering. Dit onder het systeem van de woonbonus. U kan hiermee uw belastbaar inkomen verminderen. Vanaf 1/1/2015 ligt de woonbonus lager waardoor lenen voor een gezin met gemiddeld inkomen ongeveer 1300 euro per jaar duurder wordt. De bank gaat hiermee ook rekening houden want het beschikbare gezinsbudget ligt lager. De vraag ‘hoeveel kan je lenen voor een huis’ wordt hiermee opnieuw wat moeilijker te beantwoorden. De beste manier om dit te weten te komen is dus een online kredietaanvraag doen.


Naast de hoogte van uw inkomen wordt er ook gekeken naar de continuïteit van uw inkomen. Een éénmalige hoge uitschieter in uw wedde zal minder impact hebben dan een eerder gemiddeld inkomen bij een solide werkgever in een solide sector.Het antwoord op de vraag “Hoeveel kan je lenen voor een huis” wordt daarmee weer wat complexer. Om te weten hoeveel je kan lenen voor een huis kan U dus maar beter een kredietspecialist met kennis van zaken raadplegen. En U hoeft daarvoor zelfs de deur niet meer uit. U stuurt uw gegevens online door. Op basis van de inlichtingen die U verstrekt krijgt U snel een antwoord op uw vraag. Zo weet U snel of of de woning van uw dromen binnen uw budget past!

Doe online uw vrijblijvende leningaanvraag voor een huis!


Niet elke bank is een specialist in hypothecaire kredieten. Wilt U snel uw vraag Hoeveel kan je lenen voor een huis? beantwoord zien en dit aan de allerbeste voorwaarden aangepast aan uw situatie? Doe dan online uw aanvraag. U krijgt vrijblijvend advies met kennis van zaken en U weet snel antwoord op uw vraag ‘Hoeveel kan je lenen voor een huis?’ Want een lening aangaan voor een huis doet U niet alle dagen! Opgepast: geld lenen kost ook geld.


Vind met een paar klikken de juiste lening!

 

geldlenenblog6

Gebruik onze snelle zoekmodule en vind de juiste lening.
klik hier